Najbolji vicevi

ads

Vic[share]

Čekaju Mujo i Haso na semaforu. Upali se crveno svjetlo. Vidi lijepe boje! - kaže Mujo.Upali se žuto svjetlo:Ova boja je još ljepša.Upali se zeleno svjetlo:Ova boja je najljepša.Upali se opet crveno svjetlo, a Haso će:Idemo ! Ovo smo već vidjeli.

Vic[share]

Pita Mujo Hasu:Zar si morao pred svim tim ljudima reći da sam idijot?!Oprosti prijatelju, nisam znao da je to tajna!

Vic[share]

Došao Mujo u policiju prijaviti Fatin nestanak, a tamo već jedan čovjek prijavljuje nestanak svoje žene Katarine. Pita policajac kako izgleda Katarina, a čovjek odgovara:Duge noge, plava kosa, velike grudi.Policajac se okrene prema Muji: A vaša Fata?Ma, zaboravi Fatu! Idemo tražiti Katarinu!

Vic[share]

Pokupi tip žensku, ode s njom u sobu pa joj krene lizati pičku. Liže on tako i liže, kad odjednom naiđe na komad salame. Nastavi on lizat, kad odjednom nabasa na komad kruha. Nastavi on lizat i dalje, kad odjednom naleti na komad salate. Ovoga mu puta dopizdi, pa upita:Pa dobro, što je sad ovo!!?Ma ništa, to mi se jučer jedan ispovračao kad sam mu rekla da imam sifilis.

Vic[share]

Lete Mujo i Haso u malom propelercu na more, kad će Mujo nakon nekoliko trenutaka:Haso, znaš li čemu služi ovaj propeler na avionu?Haso ga zbunjeno pogleda i odgovori:Naravno da znam Mujo, pa to služi da bi avion poletio.Mujo se nasmije:Ne prijatelju, to ti je za znojenje.Haso ga pogleda ispod oka pa kaže:Ne budali Mujo, kakve veze ima propeler sa znojenjem!Nemaš pojma Haso, da samo znaš kako bi se pilot počeo znojiti da se propeler prestane okretati.