Najbolji vicevi

ads

Vic[share]

Čujem, Mujo, da si se zaručio?Jesam.Oprosti što ću te pitati, a jel' ti zaručnica nevina?Ne znam ti ja to, pola sela kaže da je, a druga polovica da nije.

Vic[share]

Stoji dida na sred mosta, prodaje novine i viče:10 žrtava! 10 žrtava!Zastaje neki čovjek pa će zainteresirano:10 žrtava? Ajde, daj da vidim...Dida ga gurne s mosta:11 žrtava! 11 žrtava!

Vic[share]

Dva lovca su u šumi i jedan od njih se sruši. Budući da ne diše, njegov prijatelj nazove 911. Prijatelj mi je mrtav! Što mi je činiti? Operater mu odgovora: Smirite se, gospodine! Mogu vam pomoći. Prvo se uvjerite da je zaista mrtav. Zatim nastupa tišina, nakon koje se čuje glasni pucanj. Lovac dođe do telefona i kaže: OK! Što sada?

Vic[share]

Došao Mujo na poljoprivredni sajam u Novom Sadu, pa kad je već tamo odlučio je posjetiti i neku rodbinu.Otkud ti Mujo? - iznenadili se rođaci.Eto, došo sam na sajam gledati neku stoku, pa si sve razmišljam kako trebam vidjeti i vas.

Vic[share]

Plavuša radi u sendwich baru. Dolazi muškarac, te kaže:Dajte mi jednu kobasicu, ali vruću i da mi se puši!Kobasicu naplačujem, a pušenje dajem gratis!