Najbolji vicevi

ads

Vic[share]

Sjede Mujo i Haso u kafiću i razgovaraju o tome kako bi bilo dobro otići na more par dana na odmor. Haso se lupi po čelu i reče: Mujo bolan, skoro će prvi maj, mogli bi tada, imamo dva dana slobodno! Mujo klimne glavom i odgovori:Dobra ideja Haso, mogli bi.Haso se namršti, zamisli i upita Muju: Znaš li kad pada prvi maj ove godine? Mujo otpije gutljaj piva i odgovori kao iz topa: Ne znam točno, negdje petog, šestog...

Vic[share]

Otišao Mujo polagati vozački ispit. Nakon nekog vremena vrato se Mujo kući pa ga Haso upita:Jesi li položio?Saznati ću to kad otpuste instruktora iz bolnice.

Vic[share]

Mujo sjedi u kafiću s kćeri i daje joj plavu kuvertu:Slušaj kćeri, tebi je danas 18 godina pa je ovo zadnja alimentacija koju moram dati tvojoj majci. Odnesi joj kuvertu pa gledaj kakvu će facu napraviti kad to čuje!Kći ga posluša i da kuvertu Fati kad je došla kući. Kaže majci što joj je Mujo rekao. Fata će na to :Vidi kćeri, sljedeći put kad vidiš oca reci mu da sam čekala 18 godina da mu kažem da ti nisi njegovo dijete. Gledaj kakvu će facu napraviti kad to čuje!

Vic[share]

Kako četri plavuše sjednu na jednu stolicu?Okreneš stolicu naopako.

Vic[share]

Dala žena oglas u novine:Tražim muškarca koji me neće tući niti ostaviti i koji će biti dobar u krevetu.Prođu mjeseci, nitko se ne javlja. Kad jednog dana netko zvoni na vrata. Žena otvori kad ono čovjek u kolicima bez ruku i nogu.Nemam ruke da te mogu tući, nemam noge da mogu otići od tebe. Jeste li dobri u krevetu? - pita žena.Pa što mislite kako sam pozvonio?!