Crni humor

ads

Vic[share]

Halo, policija!Da, kako vam možemo pomoći?Prijavio bih suseda Tomu, skriva marihuanu u šupi!Poslat ćemo patrolu.Sutradan policija dolazi kod Tome, pretresu cijelu šupu s drvima, rascijepaju drva ne bi li našli marihuanu, ali ništa od toga. Naveče zvoni telefon kod Tome:Zdravo Tomo, jel’ bila policija?Jesu, jesu, došli su i nacijepali drva!OK! E sad je red na tebe da me prijaviš, treba mi prekopati vrt.

Vic[share]

Na vozačkom ispitu upita vozač instruktora:I jesam li dobio dozvolu?Da, dopuštam vam da se vozite tramvajem.

Vic[share]

Došao čovjek u knjižnicu i traži knjigu o samoubojstvu. Knjižničarka ga pogleda pa odgovori:Taman posla pa da mi ju ne vratitš!

Vic[share]

Pred vratima raja čekaju vozač i svećenik. Pojavljuje se Sv. Petar i pušta samo vozača.Svećenik: Ali gospodine Petre, ja sam sveti čovjek! Kako to da on može, a ja ne mogu ući? Sveti Petar: Gledaj ovako, dok si ti držao misu svi su spavali, a dok je on vozio, svi su se molili.

Vic[share]

Dođe razrednica u razred i ponese kolače i Coca-Colu. Zatim upita učenike:Tko će pojesti sve ove kolače?Nitko se ne javi osim Ivice. Tko će popiti svu ovu Coca- Cola? Opet se jedini javi Ivica. A zatim pita tko će sve to na kraju počistiti? A ivica će na to:Što me svi gledate, ne mogu sve ja.