Vic dana

ads

Vic[share]

Ide Haso putem i na jednom raskršću sretne Muju.Zdravo Mujo! Što ima!? - reče Haso.Ništa, eto, postao sam prorok.Kako to, prorok Mujo?? Ništa ti ja ne vjerujem!Dobro Haso, vidjet ćeš sad. Za dvije će se minute na ovom raskrižju dogoditi sudar. - reče Mujo.I stvarno, poslije dvije minute sudarila su se dva automobila.Auuu Mujo, budi prijatelj, pa i mene nauči kako biti prorok.Dobro Haso, ali znaj da će te boljeti.Nema veze!! - reče Haso.Slijedi me! - reče Mujo.Povede Mujo Hasu u obližnji šumarak i stade pokraj jednog stabla.Priđi Haso ovom drvetu.Haso priđe.Skini hlače i gaće.Haso skide.Sad se nagni i uhvati rukama stablo.Haso napravi i to. Mujo počne otkopčavati svoje hlače. Na to će Haso:Bogami Mujo, pa ti ćeš me jebati!Eto vidiš Haso, već si postao prorok.

Vic[share]

Pitali su Muju:Da li bi ti više volio pojebati jednom Fatu ili dva puta Hasu.Mujo nakon kraćeg razmišljanja odgovori:Fata je Fata, al' dvaput je dvaput!

Vic[share]

Mujo pita Hasu na engleskom:Do you speak english?Haso odgovara:Jes ofskroz.

Vic[share]

Rodili se Muji blizanci. Pita ga Haso:Jesu li tvoji blizanci jednojajčani ili dvojajčani?Nemam pojma. Jedno je dvojajčano, a drugo je žensko.

Vic[share]

Svake večeri, već par dana, Mujo i Haso krali kokoši. Kako su krali svaku večeri vlasnik primijeti da mu nedostaju kokoši, te odluči sačekati lopove. Te večeri, uzme on držak od lopate i sakrije se u kokošinjac. U taj čas dolaze Mujo i Haso.Haso ti stoj vani, a je ću uzet' kokoš.Mujo uđe u kokošinjac, a gazda ga odalami preko zubi sa drškom od lopate. Mujo se okrene i izlazi van sa rukom preko usta.Mujo, a gdje su kokoši? - upita ga Haso.Ma uđi ti, ja ne mogu od smijeha! - promrmlja Mujo.